Direct naar de contentDirect naar de footer

Het verwarmde binnenzwembad van Fitness Centre Terworm biedt u de ontspanning die u nodig heeft na inspanning. Het water is +30 C, waardoor u uw spieren optimaal kunt ontspannen. Van baantjes zwemmen tot relaxen in onze whirlpool; alles is mogelijk!

Zwembad

 • Vrij zwemmen

  Vrij zwemmen

  Van baantjes zwemmen tot relaxen in onze whirlpool; alles is mogelijk! In ons verwarmde zwembad kunt u heerlijk in eigen tempo baantjes trekken. De ruime openingstijden van het bad zijn hier ideaal voor, bijna op elk gewenst moment kunt u komen. Dat zorgt ervoor dat u geen planning hoeft te maken, om te kunnen genieten van een sportieve break.

  Meer informatie
 • Whirlpool

  Whirlpool

  Geniet na het baantjes trekken van een relax moment in onze whirlpool met uitzicht op Landgoed Terworm.

  Meer informatie
 • Aquagym

  Aquagym

  Bewegen in het water heeft veel voordelen voor iedereen. Het belangrijkste is de geringe kans op blessures. In het water bent u gewichtloos en is er dus geen druk op enkels, knieën en heupen zoals bij bewegen "op het land''. Het effect van regelmatig bewegen in het water is met name een verbetering van het coördinatievermogen, de lenigheid en het uithoudingsvermogen.

  Meer informatie
Rust en ruimte

Rust en ruimte

Bij Badhuys TerWorm bieden we u een luxe beleving en rust en ruimte in ons zwembad. Ruime openingstijden, comfortabele kleedkamers, lekker warme douches en een ruim opgezet zwembad in een natuurlijke omgeving. Ons zwembad is enkel toegankelijk voor gasten met een abonnement. De medewerkers van Badhuys TerWorm adviseren u graag over de rustige momenten in ons zwembad.