Direct naar de contentDirect naar de footer

Badhuys TerWorm beschikt over een ruime fitness. Dankzij ruime openingstijden en moderne apparatuur kunt u een perfecte work-out doen. Naast te zorgen voor een fijne workout zorgen we ook dat u ook genoeg vocht binnen krijgt en kunt u voor of na het sporten heerlijk een drankje doen in onze sportbar.

Fitness

 • Fitness

  Fitness

  Fitness helpt je met het bereiken van zo ongeveer elk doel. Zo kun je lekker sporten om gezond te blijven en in vorm te blijven. Maar fitness helpt je ook als je wil afvallen of je spieren wil trainen.
  Meer informatie
 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie

  U kunt nu met fysiotherapie worden behandeld bij Badhuys TerWorm. Door de komst van Fysio Terworm is het pakket aan voorzieningen bij Badhuys TerWorm enorm vergroot. Ralph Habets is gespecialiseerd in Fysio, Hydro en Sport.
  Meer informatie
 • Hydrotherapie

  Hydrotherapie

  Hydrotherapie kan voor mensen met pijnklachten in spieren en gewrichten een positieve uitwerking hebben. Veel van onze cliënten die bijvoorbeeld fibromyalgie, artrose of chronische pijn hebben, geven aan dat zij minder pijnklachten hebben dankzij hydrotherapie.
Fysio Terworm

Fysio Terworm

Fysio Terworm ligt aan de rand van Heerlen, grenzend aan landgoed Terworm. De praktijk is gevestigd in Badhuys TeWorm behorend bij hotel van der Valk Heerlen. Heeft u lichamelijke klachten of bent u herstellende van een operatie? Graag helpen Ralph Habets en Jetse Simons u met uw herstel of revalidatie.

Meer informatie